Press "Enter" to skip to content
  1. Syncလုပ်ပီးရင်ဖုန်းထဲကဟာတွေဖျက်ပစ်လို့ရလားအကို

    • Thet Zaw Ko Thet Zaw Ko

      Sync လုပ်ပြီး Mi Account ကိုဖုန်းကနေ sign out လိုက်ပါ.. ပြီးမှဖျက်ပါ. Mi account ဝင်ထားနေတုန်းထွက်ရင် Mi Cloud မှာပါ လိုက်ပျက်ပါတယ်

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *